Navnet mitt er Inger Marie og jeg bor i Tananger som ligger ca 10 km syd-vest for Stavanger, med nordsjøen som nærmeste nabo.
Fra jeg var liten har jeg vært katteelsker. Vi hadde alltid huskatter hjemme, jo flere jo bedre.
Helst ønsket jeg at de hadde lang pels og hadde tigermønster, men genetikken overstyrte mine ønsker og de fleste ble korthåret og sort/hvite ...
Jeg ønsket meg hund også, og hest, men dessverre, siden min far drev oppdrett av rev og senere sauer, syntes han at det var nok.
Og det hadde han jo rett i, men det innså jeg ikke før jeg ble voksen..

I 1981 kjøpte jeg min første siameser, jeg ble motvillig overtalt av en god venn som påstod at det finnes ikke en mer fantastisk katterase. Det var jeg meget skeptisk til i utgangspunktet, men jeg falt fort og betingelsesløst slik alle gjør for siameseren.

I 1983 ble stamnavnet "af Snig" registrert i FIFe/NRR, og i 1984 ble det første kullet af Snig født.
Det siste kullet ble født i 1999, og nå har jeg forlengst innsett at min tid som oppdretter er over. I dag (2010) har jeg ingen katter og det føles foreløpig ok.

Lurer du på hva Snig betyr?
SNIG/SNIK er et veldig gammelt stedsnavn.
Min far fortalte at Snig fra gammelt av var betegnelsen på den delen av eiendommen (i dette tilfellet på gården Meling) som ligger lengst ut mot havet i vest.


Jeg har to voksne sønner, barnebarn har jeg også, og nå som jeg har passert 60 må jeg motvillig innse at jeg er blitt en moden kvinne....

Jeg jobbet i helsevesenet i mange år, men hoppet av det "hurtigtoget" i 1998. Jeg omskolerte meg til webdesigner og valgte å jobbe litt med det hjemmefra.
Ellers har jeg foto som hobby, jeg er glad i å sy, dessverre er stoffene så dyre i dag at det svarer seg ikke å sy selv. Dermed blir symaskinene stående stille i lange perioder om gangen. Treningssenteret besøkes minst to ganger i uken, og det siste året har jeg begynt å spille golf. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli interessert i golf inntil jeg ble overtalt til å ta Grønt kort-kurset våren -09. Det gir faktisk god mosjon også, det må innrømmes. - og masse frisk luft;-)
Og nå bygger jeg nytt hus! (se byggebloggen)


  Byggeblogg:
   - Nå for tiden...
   - Uteområdet
   - Bygg reis deg!
   - Grunnarbeidet
 
  Webdesign
  Tanangerdagene (Lions)
 
  Litt om:
  - mine  barnebarn
  - meg
  - Tananger
  - katter "af Snig"
 
  Foto:
  - blomster og natur 

  - turer og ferier

 
  Tilbake til forsiden
  Kontakt
     

 

    webloftet©2010