Aug.2014 Nå er det lenge siden jeg la ut noe nytt. I løpet av to år har det grodd ganske godt her!
Og det blåser mye og kraftig, så jeg fant ut at en levegg ville gjøre livet litt lettere for trær og busker. Slik ser det ut nå.Det begynner å ligne en hage?
 
  De to oppstammede trærne er gullregn som har spirt fra gamle frø som lå i jorden. De har vokset mer enn en meter i sommer!
 
   
29 nov
2011
Nå er steinarbeidet ferdig! Jeg venter på mureren som skal pusse veggen og legge skiferplate under vinduet utenfor vaskerommet. Og til våren må jeg plante noen busker og sånt, tror jeg.... I dette milde været (storm og regn til tross) går det jo fint å plante nå. Jeg plantet to rhododendron (alperoser) i går....
 
28 nov Nå begynner det å ligne noe. Det blir jo rett og slett pent;-) . I morgen gjør de seg ferdig. Bildet er tatt gjennom stuevinduet som ikke er helt rent etter stormen i går.
 
24 nov Etter at steingjerdet til venstre ble bygget opp igjen og fjellet ble vasket (det var min jobb i går) ble det ganske bra. Det kom mange gode forslag til hva denne gropen kan brukes til også.... badebasseng var ett av forslagene;-)
Nei, det blir vel noe som kan brukes til soling, eller fuchsia? Det avhenger litt av hvordan vinden oppfører seg. Blåser den over, eller slår den ned? Det finner jeg ut til våren;-)
 
22 nov Her kan det bli en fin solgrop? Men først må denne steinen bort. Det gikk til slutt, for den satt bom fast i begynnelsen. Nå har de lagt en veldig stor stein der i stedet;-)
 
   
 
   
21 nov Gravemaskinen skulle komme tilbake om ca 3 uker, men det ble 3 måneder. I dag kom de. Foreløpig kjører de bort stein og masse, og etter hvert som terrenget endrer seg kommer det foto..
   
okt Det har ikke skjedd så mye de siste månedene, bortsett fra at kledningen nå er ferdig rundt terrassen/altanen og på veggen under. Det ser litt ryddigere ut?
Nå venter jeg på mureren som skal pusse veggen ved vaskerommet, og på at resten av "hagen" skal bli ferdig.
 
  Før Etter
16 aug Muren på denne delen av hagen er ferdig. Det er litt jord mellom steinene som jeg kanskje skal plante noe i. Steinbedplanter? Vi får se. Langs muren er det satt ned rør til å plante småbusker eller stauder oppi. Det må være planter som tåler litt vind og vær, tror jeg nok.
 
  Og slik ser inngangspartiet ut nå. Belegningssteinene er nesten helt ferdig lagt, og det ser så deilig ryddig ut utenfor;-)
 
10 aug I dag ble to store skjærsminbusker flyttet. De er ca 30 år gamle og ca 2,5m høye. Vi krysser fingrene og håper at det går bra.
De vil bli utsatt for mye vær og vind, så det blir spennende å se om de overlever.
 
  Plutselig ble husnummeret skjult bak busken!
 
  På plass. En gravemaskin er en nyttig ting å ha;-)
   
6 aug Iløpet av dagen i dag ble det både trapp og begynnelse på mur.
 
5 aug Her skal det bli trapp - hvis det går.
 
4 aug Nydelig, ikke sant?
 
2 aug Dette skal bli en fin mur! Den første varme sommerdagen med 25+
 
   
2 juli Slik ser det ut i det som snart skal bli steinlagt inngangsparti.
 
   
 
   
 
  Under avsløres at det ble for lite kledning i første omgang. Kanskje vil tidens tann jevne ut forskjellen?
 
  Naturhage var det, ja.....
 

  Byggeblogg:
   - Nå for tiden...
   - Uteområdet
   - Bygg reis deg!
   - Grunnarbeidet
 
  Webdesign
  Tanangerdagene (Lions)
 
  Litt om:
  - Tananger
  - katter "af Snig"
 
  Foto:
  - blomster og natur 

  - turer og ferier

 
  Tilbake til forsiden
  Kontakt
     

 

    webloftet©2010